BEAUTY // Silky smooth feet

donderdag 3 oktober 2013

Poezelige voetjes, dat wil iedereen. Het is veel fijner om mooie, zachte voetjes te hebben dan om droge voeten te hebben met kloofjes. Er zijn mensen die in de weer gaan met funky vijlen en met allerlei zalfjes, maar het kan veel gemakkelijker. Je hebt in principe maar één ding nodig voor smooooth feet: baksoda.


We gaan onze  voetjes weer helemaal mooi krijgen in twee stappen. We beginnen met een voetenbadje en we eindigen met een scrub.

HET VOETENBADJE
Eigenlijk is het heel simpel. Vul een grote bak met warm water (ik heb twee bakken gebruikt, een voor iedere voet) en gooi drie eetlepels in baksoda in beide bakken. Pak een leuk boek en zet je voetjes in het water. Nu is het tijd om een half uur heerlijk te relaxen. Laat je voeten gewoon even lekker zacht worden.

DE SCRUB
Na een half uur is het tijd om je voeten te scrubben. Op deze manier haal je alle dode huidcellen weg en blijf je achter met heerlijke, zachte voetjes zonder kloofjes. Meng drie eetlepels baksoda met twee eetlepels olijfolie en meng dit goed door elkaar. Geef je voeten nu een goede scrub en spoel ze af. Ze zullen een olieachtig laagje hebben dus je hoeft ze niet meer in te smeren. Mag natuurlijk wel, als je dat fijn vindt.


Trek nu een paar fluffy sokken aan en geniet van je zachte voetjes!

3 reacties:

  1. Oh heerlijke tip! Heb nog nooit zelf scrub gemaakt. Ga het zeker proberen!

    Liefs,
    Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo creëren we dus een home spa :)! Thnx voor de tip! X

    BeantwoordenVerwijderen

Teenspiration All rights reserved © Blog Milk Powered by Blogger